Hautekiet
Hautekiet serveert: gezonde gerechten om 2017 goed te beginnen.
vr 13 jan. - 7:39
Hautekiet serveert je, samen met vijf jonge topchefs, vijf gezonde gerechten om 2017 goed te starten.
Zeekat met kropsla - Maarten Bouckaert (Castor in Beveren-Leie)
Knolselder met yoghurtsap - Marcelo Ballardin (The Oak in Gent)
Schorseneren met grijze garnalen - Tim Boury (Boury in Roeselare)
Zuurdesemtoast met haring en eend - Julie Baekelandt (C-Jules in Zottegem)
Gegrilde noordzeetong met aardpeer, gort en winterpostelein - Wouter Van Steenwinkel (Ardent in Antwerpen)
Knolselder met yoghurtsap - Marcelo Ballardin (The Oak in Gent)
Schorseneren met grijze garnalen - Tim Boury (Boury in Roeselare)
Zuurdesemtoast met haring en eend - Julie Baekelandt (C-Jules in Zottegem)
Gegrilde noordzeetong met aardpeer, gort en winterpostelein - Wouter Van Steenwinkel (Ardent in Antwerpen)