Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

Nieuwe Feiten

Over onze reputatie als chocoladeland

vr 30 nov. - 5:40

Over onze reputatie als chocoladeland

"Die Belgier haben die letzten 30 Jahre kein vernünftiges Produkt auf den Markt gebracht. Woher die Reputation für gute Schokolade & Pralines herkommt, ist mir schleierhaft" orakelt de Duitse chocoladekenner Georg Bernardini in Die Welt.

Hij heeft recht van spreken, want voor zijn boek Der Schokoladentester. Die besten Schokoladen und Pralinen der Welt proefde hij 2950 verschillende chocoladeproducten van over de hele wereld.

De vraag luidt subjectief: Waarom dwaalt die Bernardini? Of een tikje objectiever: Waarom zijn en blijven Belgian chocolats de beste ter wereld?

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet