Beleef 'Culture Club' live op 'Watou 2021'

11 juni 2021
De 40ste editie van Kunstenfestival Watou staat voor beweging, meerstemmigheid, menselijkheid en intensiteit, én volgt een vernieuwd en verrassend parcours. ‘Watou 2021’ is als een uitgestoken hand om poëzie en beeldende kunst te ervaren met hersenen, zintuigen en gevoelens en zo vervuld te worden van de meerlagigheid van kunst. 'Culture Club' strijkt er neer op vrijdag 2 juli voor een extra uitzending. Ook jij maakt kans om erbij te zijn.

‘Watou 2021’ nodigt het publiek uit om te kijken, te lezen, te voelen, te reflecteren en te connecteren. Met de kunst, de poëzie, de natuur en met elkaar. Het kunstenfestival telt meer dan 30 beeldend kunstenaars, onder wie Tracey Emin (GB), Mark Manders (B/NL), Neo Matloga (ZA) en Esther Kläs & Gustavo Gomes.

De dichters zijn gevestigde namen uit Vlaanderen en Nederland. Stefan Hertmans, die 70 werd in maart, wordt gevierd. Een selectie van 14 gedichten is ook te ontdekken langs het ‘Gedichtenparcours Watou 2021’. Natuur en poëzie komen samen in een fietstocht tussen Poperinge en Watou.

‘Watou 2021’ staat voor een vernieuwd en verrassend kunstenparcours. De drie hoeken van het parcours zijn: Watou, het kunstdorp zelf, het centrum van Poperinge via de Gasthuiskapel en daartussen het Kasteel De Lovie.

Win duotickets

Zin om de extra uitzending van 'Culture Club' op vrijdag 2 juli tussen 12 en 13 uur vanop Kunstenfestival Watou bij te wonen? Laat dan hieronder je gegevens achter. Let wel: enkel de winnaars krijgen een seintje!

Meer info vind je op kunstenfestivalwatou.be (Het festival start op 3 juli)