Beleef 'Culture Club' live vanop het Filmfestival Oostende (FFO)

18 februari 2022
© Filmfestival Oostende
Ben je een doorgewinterd cinefiel of wil je na een dagje uitwaaien aan zee een filmpje meepikken? Op Filmfestival Oostende vindt iedereen zijn ding. Op vrijdag 4 maart wordt het extra leuk. Want dan is 'Culture Club' ook in Oostende, met een fijne live-uitzending. Zin om erbij te zijn? En om ook de film 'Nowhere' van Peter Monsaert met o.a. Koen De Bouw mee te pikken? Grijp dan je kans.

Na enkele weken vol onzekerheid is de kogel eindelijk door de kerk: Filmfestival Oostende gaat door van 4 tot en met 12 maart 2022. Door de nieuwe datum werd het filmprogramma van de veertiende editie licht aangepast, maar het recept van FFO blijft onveranderd: kwaliteitsvolle en publieksvriendelijke films in een gezellig stadskader.

'Culture Club' trapt het festival mee af op vrijdag 4 maart, met een live-uitzending tussen 18 en 20 uur. Zin om erbij te zijn? En nadien de openingsfilm 'Nowhere' van Peter Monsaert te bekijken in Kinepolis Oostende, vlak naast de studio van 'Culture Club'? Laat dan je gegevens achter via het formulier onderaan. (Enkel de winnaars krijgen een seintje) 

Laat je gegevens achter onder de trailer van 'Nowhere', de nieuwe film van Peter Monsaert met Koen De Bouw, Noa Tambwe Kabati, Ruth Becquart, Sebastien Dewaele, Sofie Decleir en Karlijn Sileghem.

Vul het formulier in om kans te maken op tickets