Beleef wetenschap van dichtbij op 11, 12 en 13 februari in Hasselt!

7 januari 2020
Universiteit van Vlaanderen organiseert opnieuw boeiende wetenschapsavonden op 11, 12 en 13 februari in Club Versuz, Hasselt! Radio 1 heeft gratis tickets te geef.

Wat kan je verwachten? Een fascinerende avond vol wetenschap waarin 5 briljante onderzoekers en proffen het beste van zichzelf geven in 15 minuten! Van jonge beloftes tot gevestigde waarden, maar allen met een boeiend wetenschapsverhaal die je brein doen duizelen. Van fysica tot filosofie, van genetica tot geologie en verder… geen veld blijft onaangeroerd. (Meer details over de inhoud van de wetenschapsavonden vind je op universiteitvanvlaanderen.be)

Voeg daarbij een sympathieke publieksopwarmer, een unieke locatie, een tikkeltje show en een gedreven redactieteam en voilà! Het recept voor een geslaagde avond vol weetjes en wetenschap!

(lees verder onder de foto)

Publieksopwarmer Tom De Cock

Maak kans op gratis tickets!

Maak kans op gratis tickets voor een van de wetenschapsavonden van Universiteit van Vlaanderen! Gewoon even antwoorden op onze wedstrijdvraag: Hoe heet de oprichter van Universiteit van Van Vlaanderen? (TIP: gewoon even dit artikel lezen)

Stuur een mail naar het antwoord met info@universiteitvanvlaanderen.be.

Vermeld in je mail ook: 'Radio 1' en of je een enkel of duoticket wenst. Laat ook weten welke opnamedag je verkiest.

Beluister ook de podcasts van Universiteit van Vlaanderen:

Radio 1 Select