Bij Debecker op tournee: hoe levendig is jóuw dorpskern?

8 oktober 2018
De gemeenteraadsverkiezingen komen alsmaar dichterbij. Het Radio 1-programma Bij Debecker trekt daarom met de caravan door Vlaanderen, langs verschillende dorpen en gemeenten. Dinsdag 9 oktober stoppen we in Haacht. En jij kan er ook bij zijn!


Deze week trekt Bij Debecker door dorpen en gemeenten in Vlaanderen. Niet om te horen wat er scheelt, maar om te kijken of er misschien al heel wat goede dingen verwezenlijkt zijn! We vertrekken bij inspirerende voorbeelden, waar andere gemeentes misschien de mosterd kunnen halen. En uiteraard ben jij ook zeer welkom bij onze caravan!

Dinsdag 9 oktober staat onze caravan op het dorpsplein van Haacht. Je vindt er onze caravan tussen de kerk en de Delhaize, naast de kermiskramen! 

Hoe levendig is jouw dorpskern? 

In Haacht probeert de gemeente de kern zo levendig mogelijk te houden, met veel winkels die goed toegankelijk zijn, en waar parkeergelegenheid nooit veraf is.
Hoe zit dat in jouw dorp of gemeente? Is er nog een bloeiende middenstad? Zijn er terrasjes op het dorpsplein, ga je er graag naar de winkels? Laat het ons dan weten! 

Stuur je reactie naar bijdebecker@radio1.be!