CPeX kuist zijn schup af!

7 december 2021
Een schok in het Vlaamse muzieklandschap! The Clement Peerens Explosition stopt ermee. Clement Peerens gaf in ‘De Wereld van Sofie’ tekst en uitleg over zijn afscheid en stelde ook de nieuwe single ‘Na is ‘m vol’ voor. Er volgt ook een aller-aller-allerlaatste concert op 20 december 2022. Een exclusief Radio 1-concert.

We krijgen een jaar om alles te verwerken, want het geweten van de Belgische rock kondigde meteen een afscheidsconcert aan.

Op 20 december 2022 speelt CPeX voor de allerlaatste keer in De Roma. Waar anders dan in Antwerpen?

Radio 1 is oneindig trots dat Clement Peerens van dat finale optreden een exclusief Radio 1-concert maakt. De plaatsen in de Roma zijn helaas niet oneindig, dus snel tickets reserveren is de boodschap.

Op vrijdag 10 december (2021) om 10 uur ’s morgens start de verkoop voor het aller-aller-allerlaatste CPeX concert. Samen met Radio 1.

Info en tickets via greenhousetalent.com

Luister

Reporter Brecht Devoldere mocht aansluiten tijdens de videocall waarin Clement Peerens zijn bandleden Black Magic Sylvain en Lady Dave uitlegt waarom hij er de brui aan geeft, en waarom hij het einde van CPeX niet recht in hun gezicht heeft meegedeeld maar via hun gemeenschappelijke garagist. 

Beluister het gesprek met Clement Peerens via Radio 1 Select

Clement Peerens gaf ook 5 levenslessen mee. We onthouden: als het gedaan is, is het gedaan.

Beluister de levenswijsheden van Clement Peerens via Radio 1 Select

Clement Peerens stelde in ‘De Wereld van Sofie’ de nieuwe single ‘Na is ‘m vol’ voor
Clement Peerens stelde in ‘De Wereld van Sofie’ de nieuwe single ‘Na is ‘m vol’ voor

Lees ook: