'Culture Club' live in Hasselt op de expo 'Activewear'

29 mei 2021
Meer dan ooit laat de mode zich inspireren door de sportwereld. Wielershorts, hoodies en sneakers veroveren de catwalk. Ontwerpers laten zich verleiden tot experimenten met technische materialen als neopreen, spandex en tule. Hoog tijd dus voor een tentoonstelling die de spannende relatie tussen mode en sport exploreert. 'Culture Club' exploreert mee, en belooft je een boeiende live-uitzending vanuit Hasselt.

Voormalige olympische atleten Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée zijn hét boegbeeld van Belgische activewear. Dat maakt hen bij uitstek geschikt als gastcurator van deze expo. Ook in het campagnebeeld spelen ze een rol: Ronald Stoops vereeuwigde hen gehuld in een outfit van hun favoriete Belgische designer, Glenn Martens van Y/Project. Maar Elodie en Olivia zijn niet alleen het gezicht van de expo. Want via een audiogids leiden ze je persoonlijk rond én delen ze hun inzichten met jou.

Boeiend? Boeiend! Luister dus zeker naar 'Culture Club', live in Hasselt, op vrijdag 4 juni. (Luister live op vrijdag tussen 18 en 20 uur op Radio1. Of herbeluister de uitzending later via onze app)

Geïnteresseerd om de expo 'Activewear' te bezoeken? Meer info vind je op modemuseumhasselt.be