'Culture Club' live op Film Fest Gent op 16 oktober

16 oktober 2020
Van 13 tot en met 24 oktober vindt de 47ste editie van Film Fest Gent plaats. Aangepast aan de veiligheidsvoorschriften zal deze coronaproof editie een forum geven aan film van over de hele wereld. 'Culture Club' is er ook, op 16 oktober, voor een live-uitzending!

Het beloof alweer een zeer fijne editie van Film Fest Gent te worden, met op het programma onder meer de Gouden Beer-winnaar 'There Is No Evil' van Mohammad Rasoulof en de Zweedse documentaire 'I Am Greta' (over Greta Thunberg). Daarenboven werpt het programma dit jaar een fascinerende blik op wat er cinematografisch reilt en zeilt in buurland Duitsland, met onder meer 'Undine' van rascineast Christian Petzold. Het acteerdebuut van Roméo Elvis in 'Mandibules' en de boekverfilming van 'Kom hier dat ik u kus' bewijzen dan weer talent van eigen bodem.

Film Fest Gent vindt plaats van 13 tot en met 24 oktober. Meer info over het programma vind je op www.filmfestival.be.

Ben je op 16 oktober in Gent? Tussen 18 uur en 20 uur? Loop dan zeker eens langs om de live-uitzending van 'Culture Club' mee te pikken. (Wel rekening houden met de COVID-19 maatregelen natuurlijk.)

Tot dan!

In samenwerking met 'Tumult.fm', het cultuurplatform van 'Urgent.fm' en 'Film Fest Gent'