'Culture Club' live vanop Het Kunstuur in Hasselt

1 april 2022
Het Kunstuur? Dat zijn topwerken van Belgische kunstenaars uit de periode 1850-1950 op een unieke manier gebracht: bekende Vlamingen vertellen wat hun band is met de kunstenaar of met het schilderij. Vanaf 3 april loopt deze expo niet alleen in Mechelen, maar ook in Hasselt. Op 1 april krijg je alvast een (v)oorsmaakje in 'Culture Club'.

Het Kunstuur Hasselt stelt topwerken van Belgische schilders tentoon uit de periode 1850 - 1950. Deze zijn nog nooit in Limburg getoond. De meeste waren te zien in de eerste twee tentoonstellingen van Het Kunstuur in Mechelen. Bekende Vlamingen vertellen verhalen bij de schilderijen en samen met de unieke belichting en de aangepaste muziek van Dirk Brossé zorgt dat voor een uur betoverende kunst in een unieke locatie, het historisch stadhuis in het centrum van Hasselt. 

'Culture Club' bezoekt de expo op vrijdag 1 april en zendt er live uit. De uitzending is zonder publiek, maar luisteren kan natuurlijk wel. Live, tussen 18 en 20 uur. Of wanneer het je past, in onze app.

Vanaf 3 april is de tentoonstelling geopend voor publiek. Info en tickets vind je op hetkunstuur.com.