De Costa Ricaanse Fluitvlieg

22 september 2020
© Juliana Barquero (Unsplash.com)
Het is vandaag- laten we eerlijk zijn- waarschijnlijk de laatste warme zonnige dag van het jaar. De zomer is ten einde. En daarom heeft Layla El-Dekmak iets tropisch voor je klaar in 'Zandman': 'De Costa Ricaanse Fluitvlieg', een ongelofelijk verhaal opgebouwd rond obscure fluittracks uit de jaren ‘40 en ‘50.

De Amerikaanse bioloog Linda Paterson ontdekt een onbekende insectensoort en vertrekt in haar eentje naar de mangrovebossen van Costa Rica om het vliegje te onderzoeken. Gaandeweg blijkt echter dat Paterson ook persoonlijke redenen heeft om te kiezen voor een teruggetrokken bestaan in de jungle. Wanneer ze gezelschap krijgt van een onderzoeksassistent, kan ze de rampzalige gebeurtenissen uit haar verleden niet langer verborgen houden.

'De Costa Ricaanse Fluitvlieg' werd gemaakt door Bente Hamel van Radiomakers Desmet. Stem: Isabella Chapel. Muziek: Muzzy Marcellino, Fred Lowery en anderen. Met dank aan: Wim Noordhoek, Desmet Studio’s, Jasper Luitjes, Rita van Veen, Eelco Mur en Harry Coster.

Meer info vind je op radiomakersdesmet.nl

Lees ook: