De cultuurtips van Dominique Van Malder

1 maart 2019
Inspiratie nodig voor tijdens de krokusvakantie? Dit zijn de cultuurtips van Dominique Van Malder (Radio Gaga/Ride This Train).

Dominique Van Malder speelt samen met de Belgische coverband ‘Ride This train’ in de nieuwe voorstelling ‘Johnny Cash, The Man and The Music’. Dominique is dus niet enkel geïnteresseerd in theater. Hij vult zijn huis ook met kunst: post-it kunstwerken, een zeefdruk van Herman Brood, een foto met Joris Hessels door Stephan Vanfleteren en kunstwerken van zijn achtjarige zoon. Nog meer variatie in zijn cultuurtips:

1. 321 superslimme dingen die je moet weten voor je 13 wordt

Dominique is geen dertien meer, maar samen met zijn zoon ontdekt hij nog heel wat nieuwtjes. Wist je dat de kak van een wombat vierkant is? En dat een kolibri achteruit vliegt?
Ideaal voor het slapengaan, vindt Dominique. 

2. Eighth Grade

De film Eighth Grade is nog maar net te zien in onze zalen, maar wordt nu al getipt. De film volgt de dertienjarige Kayla, een introverte puber in het dagelijkse leven, maar een extraverte vlogger op de sociale media. De film geeft een duidelijk beeld van onze huidige maatschappij waarin de virtuele wereld een steeds grotere rol speelt.

3. Beirut

Dominique vind je op 2 april waarschijnlijk in Vorst Nationaal voor het concert van Beirut. Jij kan ook nog gaan!

Ontdek zijn favoriet:

4. Larry Charles' Dangerous World of Comedy

In de vierdelige Netflixdocumentaire gaat comedian Larry Charles op zoek naar humor op gevaarlijke plaatsen. Hij interviewt comedians in Irak, Saoedi-Arabië, Nigeria,... om te weten hoe ze omgaan met humor.

5. Gratis Chips - Compagnie Barbarie

De kindervoorstelling van Compagnie Barbarie valt duidelijk in de smaak. Twee weken geleden tipte Jessa Wildemeersch het stuk. Haar tip vind je hier.

Franky Verdickt