De cultuurtips van Joke Emmers

17 januari 2020
Actrice Joke Emmers stelt met veel trots haar nieuwe gezelschap WOODMAN voor. De eerste voorstelling: ‘2020 - Lubricant for life’ zorgt voor een jaar lang plezier. Alle acteurs en actrices gaan op zoek naar de kleine dingen die voor een groot geluk zorgen: het ontkurken van een fles cava, kattenfilmpjes kijken... Joke Emmers maakt Culture Club gelukkig met enkele inspirerende cultuurtips voor 2020

1. Rutger Bregman - De meeste mensen deugen

"Rutger Bregman was enkele weken geleden al te gast bji Koen en Sven in Interne Keuken. Hij komt binnenkort ook een lezing in de Arenberg geven".

undefined

2. Lucky Fonz III en Dries

"Lucky Fonz III heb ik ontdekt bij het maken van 2020 - Lubricant for life en ik vind hem heel goed! Zijn Belgische tour is net voorbij, maar hij speelt nog in Nederland. Waarschijnlijk wel de moeite om eens de grens over te steken".

"Dries staat op 29 april in de Roma als voorprogramma van Torgeir Waldemar. Ik ken hem vooral als zanger van New Rising Sun, maar zijn solo albums zijn ook super mooi.

3. Theater 

"Groezel of Grijsje het levende radijsje van Abattoir fermé en het paleis. Dat was echt een feest om te zien! Ze spelen nog tot 19/1."

"Drie Griekse verhalen door drie vrouwen in (min of meer) drie kwartier gaat in première op 23 januari in de Monty. Ik denk dat dat een fijn stuk wordt, want de drie actrices zijn heel fijne speelsters".

"Buzz van Kopergieterij, lazarus en KGbe speelt opnieuw vanaf 21 januari. Ik heb het nog niet gezien, maar het boek was prachtig en Charlotte is een heerlijke actrice dus dat gaat super zijn. En Antoon Officiers maakt de muziek. Dat is altijd mooi".

"Doe de groeten aan de ganzen. PRACHTIG!"

4. The Happy Film

"The Happy Film van Stefan Sagmeister. Ik bekeek de film als voorbereiding op mijn voorstelling."