De cultuurtips van Mauro Pawlowski

22 maart 2019
Zanger Mauro Pawlowski is een drukbezet man. Hij maakt live de soundtrack van de theatervoorstelling 'Wat is de wat?' van hetpaleis, hij gaat op tournee met dichteres Delphine Lecompte, en hij werkt aan verschillende platen . Gelukkig heeft hij nog steeds tijd voor cultuur. Check zijn tips.

1. Avatar Blue in Het Bos

Avatar Blue is een minifestival morgen in Het Bos, een alternatief cultureel centrum in Antwerpen. Avatar Blue is de laatste plaat van Spencer Clark en James Ferraro en wordt beschreven als hypnagogische pop, muziek voor de dromerige toestand tussen waken en slapen. Trek morgen dus misschien je pyjama aan en maak het je gemakkelijk in Het Bos.
Alle info vind je hier.

Geen tijd om naar Antwerpen te gaan? Dan kan je de plaat ook beluisteren op YouTube:

2. Terminator 2: Judgement Day

Mauro kijkt niet vaak een film, maar als de klassieker van James Cameron nog eens uitgezonden wordt, zit hij aan zijn tv gekluisterd. De volgende keer zit jij daar misschien ook zo, want Arnold Schwarzenegger met zijn legendarische 'I'll be back' wil je toch niet missen?
Hopelijk komt Terminator 2 ook snel terug!

3. Enjoy The Expierence: Homemade Records 1958-1992

Enjoy The Expierence is de grootste verzameling van Amerikaanse platen die in eigen beheer zijn gemaakt. Mauro ziet het als een muziekbijbel waar hij al veel muzikale ontdekkingen aan heeft te danken. Hij houdt ervan omdat ze ongecensureerd zijn en de artiesten doen gewoon waar ze zin in hebben. Dat is exact wat Mauro ook probeert te doen!