De cultuurtips van Xander De Rycke

25 oktober 2018
Tips voor de herfsvakantie (en ook daarna) van stand-upcomedian Xander De Rycke.

Stand-up comedian Xander De Rycke gaat voor het derde jaar op rij op tournee met zijn zaalshow, 'Xander De Rycke houdt het voor bekeken': een conference waarin hij de huidige toestand van het Vlaamse film- en televisielandschap grondig onder de loep neemt. In 'Culture Club' gaf hij zijn meest gegeerde cultuurtips.

Walking With Dinosaurs - The Arena Spectacular 

Walking With Dinosaurs is een grootse spektakelshow die je 200 miljoen jaar terug in de tijd neemt. Hyperrealistische dinosaurussen gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontdekkingen en soms van wel 11 meter hoog komen op je af in dit cinematographisch hoogtepunt. In 2018 zijn de dinosaurussen terug onder ons.

"Ze gaan me moeten tegenhouden om niet de arena in te klimmen en met een Brachiosaurus de snelweg naar Antwerpen op te rijden." aldus Xander De Rycke over deze show.

Walking With Dinosaurs is op 8/12 en 9/12 te zien in Paleis 5.

Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra - The Capitol Studio Sessions

Amerikaanse acteur Jeff Goldblum kennen we onder meer van zijn rol in het bekendste Hollywood saga Jurassic Park, maar wat weinig mensen weten is dat hij al zijn hele leven piano speelt. Sinds 2014 treedt hij op met zijn band The Mildred Snitzer Orchestra en op 9 november 2018 komt hun eerste studio album uit. "He’s a fantastic jazz pianist, a great band leader and just about the loveliest man in the world." wist Grammy winnaar Gregory Porter over hem te vertellen. 

Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra spelen op 19 november in de Cadogan Hall in Londen. 

John Mulaney: Kid Gorgeaous at Radio City

John Mulaney is een Amerikaanse stand-upcomedian, acteur en schrijver. Dit laatste doet hij onder meer voor Saturday Night Live, het populaire Amerikaanse televisieprogramma. Hij won voor Kid Gorgeous at Radio City de Primetime Emmy Award for Outstanding Writing for a Variety Special in 2018. In deze Netflix comedyspecial vertelt John Mulaney over zijn jeugd en Saturday Night Live, ontkracht hij de waarde van een universitaire opleiding en klaagt hij over ouder worden. 

John Mulaney: Kid Gorgeaous at Radio City op Netflix te bekijken. 

undefined

Jen Kirkman: Just Keep Livin’?

Jen Kirkman is een Amerikaanse stand-upcomedian, podcast maakster en actrice. In haar nieuwste Netflix show praat Jen openlijk over het vrouwelijk lichaam, en de dagelijkse uitdagingen waar vrouwen mee te maken krijgen.

Jen Kirkman: Just Keep Livin’? op Netflix te bekijken.

Parenthood can be very rewarding, but let's face it, so are margaritas at the adults-only swimming pool.
Jen Kirkman
undefined

'Xander De Rycke houdt het voor bekeken' is bijna volledig uitverkocht. Voor de Arenberg in Antwerpen zijn nog enkele tickets te verkrijgen.