"De keuze tussen jou en een durum is snel gemaakt"

28 maart 2018
Sarah Vandeursen is bekend van haar alter ego Conny Komen bij Kenji Minogue. Maar ondertussen ambieert ze ook een solocarrière, niet als Conny Komen, maar als Conny Anders. Geen slechte naam om mee te beginnen, lijkt ons. In haar middagjournaal gaf ze ons al een exclusieve teaser van haar eerste nummer. Met op het einde een persoonlijke boodschap voor Johan Verminnen. Hieronder te lezen, maar u wordt sterk aangeraden het hierboven te herbeluisteren.

Woensdag 28 maart

Alle gekheid op een stokje, even serieus nu. Net zoals elke zichzelf respecterende artiest, ambieer ik een solocarrière. Het project heet 'Conny Anders' en ik kan met gepaste trots melden dat ik momenteel mijn eerste liefdesliedje ooit aan het schrijven ben: misschien toch even kort in primeur hier dan alvast een kleine teaser.

Het reffrein gaat als volgt:
Je bent mijn hobby
Je bent mijn passie
Ik vind je moeilijk
maar da's perceptie

tum tum

En de eerste strofe:
De keuze tussen jou en een durum is snel gemaakt
Ik wil een durum voor de smaak

tum tum tum

Het kan beter, maar het is alvast een goed begin. Je mag als artiest niet bang zijn om slecht te zijn. Angst is een slechte raadgever, maar wel een goeie vriend. Voor ik verderschrijf zou ik me even willen richten tot mijn collega-songschrijver Johan Verminnen, die ooit het nummer 'Ik Wil zo Graag de Wereld Zien' zong. Heb je nu uiteindelijk effectief de wereld gezien, Johan?

Johan? Hallo? Is hier eigenlijk iemand?