De Nostalgische Kerstkijktipslijst van Byloo

17 december 2020
Unsplash.com
Er gaan steeds meer stemmen op om de kerstvakantie met een week te verlengen. Dat zou betekenen dat je nog een week langer moet zorgen dat je kinderen zich niet oeverloos zitten te vervelen. Dat wordt nu al niet gemakkelijk, want waar kan je naartoe met de kinderen? 'Byloo' schiet graag ter hulp! Want wees mild voor jezelf en zet die bloedjes gewoon voor televisie. Speciaal voor de gelegenheid, en zodat je er zelf ook nog wat aan hebt, stellen wij voor: de Nostalgische KerstKijktipsLijst.

"Vroeger was alles beter’’, is een beetje ons devies geweest bij het samenstellen van deze lijst. Natuurlijk klopt dat niet helemaal en worden er ook vandaag de dag nog prachtige dingen gemaakt, maar hoe geweldig is het om samen met je kinderen naar iets te kijken waar je vroeger ook van genoot, naar pareltjes uit vervlogen tijden, als het ware!

Kapitein Zeppos

Kapitein Zeppos
Kapitein Zeppos

Kapitein Zeppos kan je bekijken op VRT NU

Daar vind je trouwens heel wat nostalgische reeksen, zoals De kat, Johan en De Alverman, het Zwaard van Ardoewan, Keromar, Magister Maesius, Merlina, Postbus X en ga zo maar door. 

Het Liegebeest

Een reeks over een raar groen monster, dat op een vliegende rots woont, met een aantal andere figuren. Misschien herinner je je nog de intro van de reeks:

Kulderzipken

Kulderzipken
Kulderzipken

Zowel Kulderzipken als Het Liegebeest kan je herbekijken op VRT NU! 

Enkele kijktips voor de fans van lineaire televisie:

  • Home Alone, 24/12 op VTM 
  • Free Willy, 25/12 op VIJF


Tips van luisteraars 

Lees ook: