Zo trapten deBuren & Radio 1 de zomer op gang!

29 juni 2018
De tropische temperaturen van de voorbije weken laten er geen twijfel over bestaan: de zomer staat voor de deur en met de zomer ook de vakantie. Een welverdiende periode van ontspanning, reizen en vertier waarnaar lang wordt uitgekeken. De laatste professionele taak die nog dient te worden vervuld is het instellen van een ‘out of office’, en daar willen wij je mee helpen!

De ‘out of office’ is de tekst die aangeeft van wanneer tot wanneer je afwezig bent en, vooral, welke collega men mag lastig vallen terwijl jij onder een parasol ligt te genieten van een cocktail. Meer wel dan niet getuigen de automatische antwoorden die dan worden ingesteld van een compleet gebrek aan inspiratie.

Met een feestelijke live-uitzending bij deBuren werd met Ayco Duyster de aftrap van de vakantie gegeven van de vakantie. De rest van de zomer gaan we op zoek naar het mooiste, meest originele of grappigste ‘out of office’-bericht.

Frank Vander linden zorgde voor zomerse muzikale intermezzo's. Zo bracht hij een blues-cover van 'Lieve Kleine Piranha' van Gorky. "Tijdens de zomer denk ik héél vaak aan Luc De Vos. Daarom maakte ik deze versie van het nummer."

Hoe dat klonk?

Krijg jij een origineel afwezigheidsbericht uit je pen getoverd? Waag hier je kans! 

Radio 1 Select