Deze snufjes hebben we volgend jaar in huis

9 januari 2019
Tech-expert Magali De Reu hield voor ons de technologiebeurs CES 19 in het oog. Zij kwam bij Nieuwe Feiten vertellen welke technologische snufjes we volgend jaar in huis hebben.

Y-brush

De Y-brush is een nieuw soort tandenborstel. Die moet in amper tien seconden tijd de tanden poetsen. Het is een soort gebit dat je over je tanden plaatst, en alles wordt tegelijkertijd schoongemaakt.

undefined

Pillo

Een slimme medicijndispenser en een huisrobot in één, dat is de Pillo. Het toestel ziet er heel schattig uit en werkt op basis van gezichts- en stemherkenning. De Pillo kent de mensen van jouw huishouden en met die kennis gaat de robot bepalen welke personen op het juiste moment medicatie moeten innemen. Het is vooral handig voor iets oudere mensen die vaak vergeten pillen pakken.

undefined

Breadbot

De Breadbot kan voor wie dat zou willen tien verse broden per uur bakken.

undefined

Elvie

De Elvie Pump is een borstkolf die gedragen kan worden onder een beha. Zo kan je gewoonweg melk afkolven on the go.

undefined

MUI

De MUI is een digitaal apparaat dat je moet helpen met je digital detox. Het is een plank met een touchscreen display en de stem van Google Assistant. Het bedrijf achter MUI wil een meer natuurlijke interface bieden dan een gewoon scherm. Het voelt natuurlijker aan waardoor je minder geneigd bent om naar je traditionele schermen te grijpen.

undefined