Dimitri Vegas en Anouk Matton getrouwd op Ibiza: "Iedereen ging uit de bol op Bryan Adams en Céline Dion"

8 september 2017
Op Ibiza zijn dj's Dimitri Vegas en Anouk Matton getrouwd. Het koppel trouwde vorige week in ons land al voor de wet, maar gisteren vond een ceremonie op het strand plaats en het trouwfeest. Heel wat bekende namen waren aanwezig: vriend David Hasselhoff, dj-collega's Armin van Buuren, Martin Garrix en Regi, Jonas Van Geel, Jan Verheyen en Peter Van de Veire.

Even leek het feest letterlijk in het water te vallen, want 's ochtends was er een zwaar onweer over het eiland getrokken met véél wateroverlast. "Dat leidde tot stress bij de weddingplanner want ze zijn pas veel later met de opstelling van de tafels kunnen beginnen", vertelt regisseur Jan Verheyen op Radio 1. Hij spreekt van een "stijlvol huwelijk" op een idyllische plaats.

Verheyen en Vegas blijken ook eenzelfde passie te delen. "Dimitri is een enorme filmliefhebber en heeft met zijn broer Like Mike acteerambities. Hij zit bij een Amerikaans talentagency", legt Verheyen uit.

Van roze mini-jurk naar witte jurk met sleep

Waar Matton voor de wet nog koos voor een opvallende roze mini-jurk, trouwde ze op Ibiza in een witte jurk met sleep van Limburger Nicky Vankets. Volgens Van de Veire op MNM zag Vegas er goed uit, "een beetje als Jon Snow uit Game of Thrones". Van de Veire verklapte ook dat de elektriciteit het twee keer liet afweten én dat er met borden werd gegooid, een Griekse traditie. Vegas - wiens echte familienaam Thivaios is - is van Griekse afkomst.

Er werd met borden gegooid, een Griekse traditie

 

Vegas en Like Mike speelden zelf muziek op het trouwfeest, terwijl "Anouk stond te dansen". Vooraf werd gezegd dat societyfiguur Paris Hilton zou aanwezig zijn, maar zij werd niet gespot. Het feestje duurde niet decadent lang: tot 2 uur 's nachts, want langer mocht de muziek op het eiland niet draaien.

Wie dacht dat de Tomorrowland-vrienden en familie van Vegas en Matton alleen zouden feesten op harde dancebeats heeft het mis. "Ze gingen helemaal uit de bol op Bryan Adams en Céline Dion", zegt Verheyen.

Radio 1 Select