Dit zijn de columnisten in 'De toestand is hopeloos maar niet ernstig', op zondag 21 maart 2021

20 maart 2021
Ook deze zondag staan er weer een aantal boeiende columns voor jou klaar! Annemie Peeters stelt je alvast de columnisten voor die morgen, de eerste lentedag, hun mooiste woorden aan jou zullen voordragen.
  • Jan De Wilde: Icoon van de Vlaamse kleinkunst.

Zijn nummer ‘Eerste sneeuw’ wordt steevast bovengehaald bij de eerste échte winterdag in Vlaanderen. Dus moet het op een zondag 21 maart maar eens gaan over zijn ‘Vrolijk Lentelied’.

  • Siska Schoeters: Eén van ‘De madammen’ op Radio 2.

Maakt vanaf volgende week woensdag samen met Dieter Coppens ‘De wonderjaren’ op Eén, waarin ze op zoek gaan naar antwoorden op vragen waar ouders mee worstelen. Siska is zelf ook mama, en haar column gaat over één zo’n vraag van haar tienjarige zoon, waar zij zélf maar moeilijk het antwoord op vond.

  • Linda De Win: Journaliste van VRTNWS en Villa Politica.

Ze wordt in juni 65 en zal dan, net als Martine Tanghe, op pensioen moeten. Vindt ze het even lastig als Martine? En hoe gaat ze het aanpakken?

  • Carla Rosseels: Was ooit een collega op Radio 1, maar woont nu in Nieuw-Zeeland, waar ze oa werkt als celebrant.

In Nieuw-Zeeland is het coronavirus zo goed als uitgeroeid na een zéér strenge lockdown. Ze kunnen daar weer knuffelen en feesten; de Belgische dj Netsky toerde pas nog door het land. Carla heeft een dubbel gevoel bij het posten van haar vrolijke foto’s op Facebook en Instagram: is dat niet een beetje érg opschepperig? 

  • Whispering Sons: Belgische band, ze hebben net een nieuwe plaat en staan met de single Surface op 1 in De Afrekening van Stubru. 

Maar vooral: openden op vrijdag 28 juni 2019 de tweede dag op Rock Werchter. Wat ze toen nog niet wisten is dat Rock Werchter de twéé jaren daarna niét meer zou doorgaan. Het nieuws over de editie van 2021 kwam deze week. Wat doet het met Whispering Sons?

Lees meer columns: