Doe mee aan de Zomerboekenquiz en win de hele zomer lang boeken

14 juli 2022
Ben je nog op zoek naar spannende en ontspannende lectuur voor aan het strand, zwembad of in de tuin? Neem dan deel aan de Zomerboekenquiz van LangZullenWeLezen. Elke week zijn er mooie prijzen te winnen, en er is ook een superprijs!

Nog op zoek naar spannende en ontspannende vakantieboeken? Tot 24 augustus kan je op langzullenwelezen.be deelnemen aan de Zomerboekenquiz. Wekelijks krijg je op donderdag twee nieuwe boekenvragen voorgeschoteld die te maken hebben met de boeken getipt door Boekhandels Vlaanderen, 'Een zomer vol boeken. De Zomerboekathon' of die het voorbije jaar besproken zijn in één van de programma's van de VRT.

Prijs & Superprijs

Wekelijks zijn er zes gelukkige winnaars. Zij ontvangen een digitale boekenbon ter waarde van €20, in te ruilen voor een boek naar keuze in de lokale boekenwinkel die deel uitmaakt van het netwerk van Boekhandels Vlaanderen.

Maar er is meer. Hoe vaker je deelneemt, hoe meer punten je spaart en hoe meer kans je maakt om op het einde van de zomer het superpakket met 20 boekenbonnen wint.

Doe mee met de Zomerboekenquiz