"Een realistische mannenpop die je voorbereidt op het huwelijk. Waarom niet?"

18 januari 2018
Mensen die twijfelen of ze er klaar voor zijn om een kind te krijgen, kunnen sinds kort in Leuven een Real Care Baby nemen. De Real Care Baby is een realistische pop die je net als een echte baby midden in de nacht voor onverklaarbare redenen zal wakker janken. Op die manier leren mensen ook de minder leuke kanten aan het ouderschap kennen. Maar waarom niet zo een project lanceren voor alle grote levensbeslissingen? Zou het voor trouwen ook kunnen werken? Jovanka Steele is alvast voorstander.

Als je wil weten hoe het is om voor een baby te zorgen, kan je nu die ervaring krijgen door een oefenbabyrobot te huren. Ze heten “Real Care Baby”, en ze waren 20 jaar geleden in Amerika uitgevonden om tieners te leren hoe veel werk een baby is. Zo kan je zien of je klaar bent om een ouder te zijn of dat je misschien eerst met een goudvis moet beginnen.

Ik vind dat het goed zou zijn als ze andere robots zouden maken voor grote beslissingen in je leven. Ben je van plan om te trouwen? Wees zeker dat je klaar bent voor een relatie met, “De Real Care Vent”. Real Care Vent zal je beloven om de koer op te ruimen, maar 10 minuten later, zal hij stoppen om naar het wielrennen te kijken.

Real Care Vent zal een maaltijd voor je maken, en je weet niet hoe hij het doet, maar hij zal van de keuken een totale ramp maken, inclusief tomatensaus op het plafond. En als je hem voor de 35ste keer moest vragen om zijn vuile sokken en natte handdoek niet op de badkamervloer te laten liggen, is Real Care Vent geprogrammeerd om weg te lopen terwijl hij, “Niet zagen! Niet zagen!” roept.

En na die hel, zal je opbellen om te vragen of je deze Real Care Vent kan ruilen voor een gemakkelijker versie. En, zoals in een horrorfilm, zal je schreeuwen als de stem aan de telefoon je vertelt, “Maar mevrouw, u heeft al de gemakkelijkste versie van Real Care Vent die bestaat. Wat u heeft is maar de beginnersversie… Wilt u hem liever voor een goudvis ruilen?”