Ertebrekers live in Beernem

9 juni 2016
Op donderdag 9 juni, aan de vooravond van het EK voetbal, landt Wonderland weer in een huiskamer. Na Isbells, Tom Robinson, Eefje De Visser en Dez Mona nemen we nu Ertebrekers onder de arm voor een -nu al- memorabele huiskameruitzending. De woonkamer is intussen gekozen, Wonderland trekt naar het West-Vlaamse Beernem.

De ploeg van Wonderland zocht, zoals altijd, een ruime, propere, gezellige en vooral muziekminnende huiskamer om van acht tot elf een volledig programma in te huisvesten. Een voorlopig afscheid, zo vlak voor het EK voetbal en de Ronde van Frankrijk. Die gaan beide onder de noemer Studio France vanaf 10 juni.

De keuze is gemaakt

Jeroen Floorizone en zijn vrouw wonen in Beernem. Ze hebben hun garage omgebouwd tot een polyvalente ruimte, waarin al menig feestje heeft plaats gehad. Groot is de ruimte ook al: 10 op 8 meter. Sterker nog, ernaast ligt een ruimte die de helft zo groot is, en ingericht is als café/keuken - Jeroen en zijn vrouw zijn allebei kok van beroep, dus Ertebrekers en de Wonderlandploeg vallen ook gastronomisch met hun gat in de boter. Goei boter, zou Jeroen Meus zeggen.

Veel meer argumenten had Wonderland niet nodig om voor deze locatie te kiezen.