Radio 1 Prince Sessie: alle hoogtepunten!

22 december 2016
Op de affiche: Daan, Ertebrekers, Radio Candip, Coely, Stef Kamil Carlens, Pieter Embrechts, Lady Linn, Stijn en Bart Peeters.

PIETER EMBRECHTS met I Could Never Take the Place of Your Man

LADY LINN met How Come You Don't Call Me Anymore

STEF KAMIL CARLENS en RADIO CANDIP met Darling Nikki

ERTEBREKERS met Girls and Boys

BART PEETERS en LISA met Purple Rain

RADIO CANDIP met Sometimes it Snows in April

COELY met Why You Wanna Treat Me So Bad

STIJN met Little Red Corvette

DAAN met 'Controversy'

Bart Peeters met 'Let's go crazy'

Nu maandag en dinsdag is het zover, dan is het de Radio 1 Prince Sessie in het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. De beste nummers van Prince gebracht door de beste bands van bij ons. Beide concerten zijn uitverkocht, maar je hoeft geen noot te missen want het concert van maandagavond kan je integraal volgen op Radio1.be.

Topartiesten

Daan kennen we van zichzelf, Ertebrekers zijn inderdaad Flip Kowlier en Peter Lesage van Moiano, en Radio Candip, dat zijn de zussen Léonie, Eva en Kapinga Gysel, die je kent als zangeressen bij Arsenal en Zita Swoon Group, met hun broer Sam, maar intussen ook als makers van het gelijknamige zondagmiddagprogramma op Radio 1.

Coely doet ook mee! De jonge Antwerpse met bakken street credibility vervolledigt de affiche. Op haar 18e had ze haar eerste onafhankelijke platendeal, nu, vier jaar later, is ze getekend door major Universal. De voorbije jaren werkte ze aan haar debuutalbum, de eerste single verschijnt binnenkort. Ze toerde door Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Japan en Réunion en staat deze zomer op Pukkelpop.

Zij zullen net als Stef Kamil Carlens, Pieter Embrechts, Lady Linn, Stijn en Bart Peeters eigenzinnige interpretaties brengen van Prince-nummers. Voor een goed begrip: al deze artiesten komen beide dagen naar het OLT. Helaas zijn alle tickets voor beide avonden de deur uit, maar niet getreurd: de Sessie op maandag 5 september wordt rechtstreeks uitgezonden op Radio 1 en is live te volgen op radio1.be

Meer info op www.oltrivierenhof.be