Fictiepodcast: Puzzled

25 mei 2021
© Puzzled (Elien Morpho)
Deze week staat ‘Zandman’ helemaal in het teken van ‘Puzzled’, de nieuwe vierdelige fictiepodcast van Johanson. Met onder andere de stemmen van Rik Verheye en Eva Binon en met muziek door Kommil Foo.

‘Puzzled’ is de nieuwe vierdelige fictiepodcast van regisseur en scenarist Johanson de Storyteller. Samen met producent Grietkin Deroo en audioproducer Ron De Rauw realiseert hij deze audiovertelling die gebaseerd is op zijn kortverhaal. 

Vier personages en hun perspectief op één en dezelfde tragische ochtend staan centraal. Elk nieuw perspectief voegt een essentieel puzzelstuk aan het verhaal toe. De luisteraar weet pas op het eind welke jammerlijke tragikomedie zich heeft afgespeeld.

Je hoort de stemmen van niemand minder dan Boris Van Severen, in de rol van Dendrick en Eva Binon als Annie. Rik Verheye speelt Geofrey en Johanson neemt de rol van Daniël op zich. Kommil Foo maakte de titelsong.

Meer info vind je op puzzledstory.com. 

Aflevering 1 en 2 hoor je op dinsdag 25 mei, aflevering 3 op woensdag 26 mei en de ontknoping op donderdag 27 mei, telkens van 22 tot 23 uur in ‘Zandman’ .

Lees ook: