Fietsen langs de grens? Of liever lopen met Linde?

13 juni 2021
Jij ook vol spanning het EK voetbal aan het volgen? Of is voetbal niet echt je ding, en gaat je interesse meer uit naar andere sporten? Dan hebben we enkele boeiende podcasttips voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Grensgevallen’: Jan Hautekiet en Rick de Leeuw fietsen langs de grens tussen Vlaanderen en Nederland. (De route kan je zelf ook fietsen!). Of meer interesse in lopen? Linde Merckpoel maakte voor Radio 1 een podcast vol prachtige loopverhalen. Veters vast, oortjes in, en gaan!

Grensgevallen

Met 'Grensgevallen' heeft Radio 1 alweer een fijne podcast in de aanbieding. Fiets- en podiummaten Jan Hautekiet en Rick de Leeuw fietsten drie dagen lang de grens af tussen Vlaanderen en Nederland. Met haltes onderweg langs kleine en grote culturele bezienswaardigheden, straffe lokale verhalen en gesprekken over zadelpijn en andere kwaaltjes.

De podcast 'Grensgevallen' en bijhorende routekaart is ook geschikt als audioguide voor wie zelf de tocht of een deel ervan wil doen.

Beluister hieronder de eerste aflevering van 'Grensgevallen' (of luister via je favoriete podcast-app)

Lopen, lopen, lopen!

Lopen is voor veel mensen de mooiste sport die er bestaat. Ook voor Linde Merckpoel. Dus maakte ze een podcast vol prachtige loopverhalen.

Luister 'm bij voorkeur al lopend!

Beluister hieronder de podcast over lopen uit 'De Wereld van Sofie' (of luister via je favoriete podcast-app)

Ontdek al de podcasts van Radio 1:

Lijst van artikels