Ga als VIP naar Antilliaanse Feesten, maal 10

2 augustus 2016
De Antiliiaanse Feesten zijn altijd een belevenis. Helemaal als je er als VIP naartoe kan. En nog veel meer als je 9 vrienden mag meenemen.

Het Caribbean Festival in de Blauwbossen in Hoogstraten, zoals de ondertitel van de Antilliaanse Feesten is, is (inderdaad) een feest zonder weerga. Je gaat er voor de ambiance, in elke tent staat een band te stomen, er wordt gedanst bij het leven. Op vrijdag 12 augustus kan dat op de Mechelse hiphop van Zwartwerk, de oudste Nederlandse salsagroep Orquesta Pegasaya, de ultieme partyband B.M.W. die zijn 20e verjaardag viert, de elektronische cumba van het Colombiaanse Systema Solar, de Dominicaanse superster Frank Reyes en de even Dominicaanse hombre merengue Kinito Mendez.

Win VIP-kaarten voor 10 personen

Je kan er zelfs naartoe met de groeten van Radio 1, als VIP bovendien én met 9 vrienden. Wie deze vraag correct beantwoordt, maakt kans op 10 VIP-tickets voor vrijdag 12 augustus: Kinito Mendez staat al voor de vierde keer op de Antilliaanse Feesten, in welk jaar was de vorige keer?

Overigens, VIP betekent niet alleen 10 toegangskaarten - uiteraard - maar ook bonnen om je te goed te doen aan cocktails en champagne in de champagnebar. Voor wie naast het VIP-arrangement grijpt zijn er ook nog gewone tickets.