Ga mee op cruise naar de Britse Eilanden

17 september 2018
Ook al voelt Groot-Brittannië dichtbij aan, voor velen is het toch grotendeels onbekend terrein. Zin om het land op een andere manier te leren kennen? In het gezelschap van onze Luc Janssen en andere bekende gasten? Ga dan met Knack en Radio 1 op cruise naar de Britse Eilanden van 28 mei tot en met 9 juni 2019.

Reis mee vanuit Zeebrugge en maak kennis met de Schotse mythes, sprookjesachtige kastelen en whisky’s in de Highlands. Bezoek het mysterieuze Stonehenge, ontdek Dublin met zijn rijke cultuur en zijn beroemde bier. Bewonder de ongerepte ruige natuur van de Hebriden en de archeologische wereldwonderen op de Shetlands. Snuif een stukje woelige geschiedenis op in Belfast en verken de hippe kunst- en designstad Glasgow en het gezellige Edinburgh.

Laat je culinair verwennen en geniet van het entertainment en boeiende lezingen! Want ook Dirk Draulans, Lia Van Bekhoven, Edward De Maesschalk, Bob Minnekeer en Luc Janssen gaan mee. Tijdens de zeedagen dompelen ze je onder in de geschiedenis en de aparte levensstijl van de eilandbewoners.

Alle info over de cruise (reisroute, prijzen, hoe boeken…) vind je op de website van Knack.