Ga naar Arcade Fire in Londen

19 juni 2017
Arcade Fire - Everything now
Op 29 juni staat Arcade Fire op Rock Werchter. Wie ze liever in een concertzaal wil zien, krijgt hier de kans ze intiemer mee te maken. In Londen dan nog wel.

De doorkomst van Arcade Fire op Werchter is exact een maand vóór de release van hun nieuwe album 'Everything now'. De gelijknamige single is niet uit de ether weg te branden en was begin deze maand nog onze Voxtip. Hij is zo straf, dat iedereen met hooggespannen verwachtingen uitkijkt naar het album.

Arcade Fire - Everything now

Win Londens concert

De tournee die het nieuwe album begeleidt startte vorige vrijdag in Keulen en doet op 4 en 5 juli Londen aan, meer bepaald de London York Hall. Eén Radio 1-luisteraar mag, met partner, naar het Arcade Fire-concert van 5 juli, inclusief vervoer en overnachting.

Dat geven we natuurlijk niet zomaar weg.

Hieronder hoor je een montage. Daarin hoor je een heleboel Arcade Fire-fragmenten en één vreemde eend in de bijt. Wie speelt dat ene fragment dat niet van Arcade Fire is?

ARCADE FIRE wedstrijd OPGAVE

Vul je antwoord hieronder in en hoop dat je geselecteerd wordt voor de finale. Uit al wie juist geantwoord heeft halen we twee finalisten. Zij spelen vrijdagmiddag bij Ayco de Grote Arcade Fire Wedstrijd met als inzet: een duoticket voor Arcade Fire in de London York Hall op woensdag 5 juli, vervoer en overnachting inbegrepen. Hou 5 juli en een deel van 6 juli dan ook vrij.