“Gaan zwemmen met vriendinnen moest dagen op voorhand worden gevraagd”

30 mei 2018
Belle Perez
“Als mijn zoontje koorts had, begon ik al te doemdenken”, zegt Belle Perez. In ‘De Bende van Annemie’ geeft de zangeres toe dat ze een overbezorgde moeder is. Een kantje dat ze van haar ouders heeft overgeërfd.

Ze windt er geen doekjes om. Perez geeft toe dat ze een overbezorgde moeder is, en dat heeft ze blijkbaar niet van vreemden. Haar ouders waren ook bezorgde ouders in haar jeugd en wilden haar een beetje afschermen van de wereld. “Zwemmen met vriendinnen moest vele dagen op voorhand gevraagd worden”, zegt ze. Vandaag sijpelt dit ook nog wat door in haar opvoeding van haar zoontje Ellía. “Als hij koorts had, was ik al aan het doemdenken.” 

Maar er is vooruitgang, want sinds een half jaar voelt Perez zich rustiger dan vroeger. Stoppen met anticonceptie speelde daar een belangrijke rol in: “Er waren constant spoken in mijn hoofd. Ik kon mijn hoofd niet stil krijgen en ik ben mij beginnen afvragen wat dat was" zegt ze.

"Ik heb dokter Google een beetje geraadpleegd en heb gepraat met vriendinnen die er ook last van hebben. Ik heb de hormonen uit mijn lijf gehaald en ben een heel ander persoon geworden.” 

Beluister het interview met Belle Perez:

Lees ook: