Heeft N.E.R.D. volledige affiche van Pukkelpop even online gezet?

21 maart 2018
Het ziet ernaar uit dat N.E.R.D, een act die gisteren werd aangekondigd voor Pukkelpop, even bijna de volledige affiche van Pukkelpop online gezet heeft. Tot nu toe waren enkel Kendrick Lamar, Arcade Fire, The War On Drugs, Dua Lipa en N.E.R.D. zelf bevestigd.

Het klopt inderdaad dat een sample-affiche even online gestaan heeft", zegt Frederik Luyten, woordvoerder van Pukkelpop aan VRT NWS. Hij benadrukt wel dat het om een werkdocument gaat, "waar ook nog fouten in staan".

Straks om 10 uur volgt er meer uitleg op de website en de socialemediakanalen van het festival. Op de "gelekte" affiche staan onder meer namen als Oscar And The Wolf, Bazart, Imagine Dragons en Cigarettes After Sex. Maar of die acts dus ook allemaal naar Kiewit komen tussen 16 en 18 augustus blijft nog even afwachten.

Onderstaand screenshot duikt op op Twitter. N.E.R.D. heeft intussen het bericht verwijderd. Een screenshot van de post van de band is hier wel nog te zien.

Bron: vrtnws.be

Update

Pukkelpop bevestigt namen die op gelekte affiche stonden: Oscar and the Wolf en Bazart zijn erbij. Dit bericht stuurden ze de wereld in: