Herbeleef de Radio 1 Spinvis Sessie 2021!

5 oktober 2021
Tom Cornille
Vijfhonderdvierenzeventig dagen. Zo lang was het geleden dat de deuren van de Marconistudio nog eens opengingen voor een Radio 1 Sessie, met dank aan corona. Maar gisteren was het dan eindelijk zover: Spinvis tekende present voor een mix van bekende hits en nieuwe nummers en het publiek genoot met volle teugen. Herbeleef hier de Sessie!

Een blik in de Caleidoscoop van Spinvis is nooit hetzelfde. En toch weet je meteen met wie je van doen hebt. In het zweet van de festivalweide, de duisternis van de club, het pluche van het theater of de weerklank van je eigen vensterbank: zijn muziek brengt iedereen die ervoor open staat samen in hetzelfde gemoed. Een tikje melancholiek, maar hoopvol, vrij en met de blik vooruit.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse en Belgische poplandschap. Of het nu een reeks EP’s is, een punksingle, een app of een album. De creativiteit kruipt waar het niet gaan kan. Dit was Spinvis tijdens de Radio 1 Sessie 2021!

 

Foto's:

Bekijk hier het integrale concert:

Bagagedrager:

Het verhaal achter de songtekst van 'Dageraadplein':

Herbeleef meer: