Het museum waar jij het onderwerp bent!

4 oktober 2019
instagram @eliendedurpel
Kijken naar schilderijen en andere kunstwerken, op zoek naar de ziel of de betekenis van het werk. Al eeuwenlang vergapen mensen zich aan kunstwerken, maar The Smile Safari komt met een nieuw concept: een museum waar JIJ het onderwerp bent!

Influencers, we kennen ze tegenwoordig allemaal: de jonge mannen en vrouwen die met hun foto's, al dan niet subtiel, reclame maken voor een product of merk. Elke foto van die influencers is wat we noemen 'picture perfect'. De belichting zit goed, de styling is in orde en het model lacht kamerbreed in de lens. 

Jacht op de perfecte foto

Maar wat als je droomt van een carrière als influencer, maar niet beschikt over prachtige decors of merken die jou willen sponsoren? Geen probleem, want The Smile Safari is jouw redding! Met tientallen decors die perfect belicht zijn, kun jij nu met alle gemak de ideale foto maken. The Smile Safari noemt zichzelf het allereerste Instagram-museum van België, "een expeditie waar de jacht op de perfecte foto is geopend".

Je kan ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om reclame te maken voor enkele merken, want een aantal van de ontworpen decors zijn een samenwerking met onder andere Mc Donalds, Samsung en Audi. Wie weet word je dus wel een échte influencer als je hele goeie foto's weet te maken op 'het museum der ijdelheid'.

 

Interesse om het 'museum' te bezoeken?
Dat kan nog tot eind november in Tour & Taxis in Brussel.
Tickets kosten 20 euro en zijn te koop op smilesafari.be 

Dit kan je verwachten op de safari: