"Je vindt er 243 moorden en 65 affaires op 2 vierkante meter"

27 september 2017
Gemiddeld is 1 op 5 inwoners per gemeente lid van de bib. Dat aantal mag veel hoger, vindt Anne Vrints uit Beringen. Ze kreeg één minuut zendtijd voor haar pleidooi.

Welkom in de bib van vandaag! In de bib van jouw gemeente of stad vind je de chaos van het volle leven, maar wel netjes gerangschikt.

Je treft er 243 moorden en 65 affaires op 2 vierkante meter. En die kan je allemaal uitproberen, zonder risico.

De bib inspireert, laat je fantasie op hol slaan, biedt antwoorden en oplossingen. Voor iedereen, hoe oud, jong, zelfverzekerd of vertwijfeld je ook bent.

Je stort je niet alleen op de bibcollectie maar ook op de lieve bibmedewerkers die steeds voor je paraat staat met elke vraag van jou van a tot z. Bovendien ontmoet je er andere gelijkgestemde zielen, op zoek naar een leuk praatje bij een lekker kopje koffie of iets fris.

De bib van vandaag is er voor jou maar ook voor je buur in je eigen gemeente of voor de digibeet op zoek naar wat mediawijze tips of gewoon voor een blitsbezoek, een workshop over de dinges des levens.

De bib is er voor iedereen en kost amper een beetje lidgeld! Geniet van het mooie aanbod en zet mee de bib van jouw gemeente op de kaart!