Kevin van 'Down The Snow': "Ik rijd alleen mee met mensen die niet roken"

3 december 2019
Op 18 december start De Warmste Week, en twee mensen hebben wel heel wilde plannen tijdens die week: Dieter Coppens en Kevin Van Den Bosch maken dan een nieuwe reeks van 'Down The Snow'.

“Dit jaar gaan we van Moskou naar België liften”, vertelt Kevin.

“Dat is net iets verder, en met net iets meer uitdaging dan vorig jaar”, zegt Dieter. “We beginnen op het Rode Plein en een week later willen we in Kortrijk aankomen. Een pittige opdracht, want we gaan veel in de auto en de vrachtwagen zitten. We moeten elke dag zo’n 400 kilometer afleggen.”

Of dat niet heel vermoeiend is? Kevin: “Het is vooral heel plezant. Ik val ook gemakkelijk in slaap in de auto, dus dat is geen probleem.”

“Alleen als er gerookt wordt in de auto, vind ik het niet plezant. Dat jaar wil ik alleen maar meerijden met mensen die niet roken.”

Down the snow steunt daklozen

De opbrengst van de actie gaan naar GimmeShelter, een vzw die zich inzet voor daklozen in Vlaanderen. Dat goede doel werd door Kevin gekozen. “Ik zag eens iemand op straat zitten, en toen heb ik besloten om iets voor hem te doen. En ik heb aan Dieter gevraagd om mij te helpen.”

Wie de actie van Dieter en Kevin wil steunen, kan steunkaarten kopen op een.be of een sms met ‘Down the snow’ sturen naar 4342.

Lees ook: