Kom naar de Classics 1000 party!

17 februari 2018
Tom Barman, Zaki, DJ Bobby Ewing, Luc & Eppo Janssen en Ilse Liebens! Jaja, wat een namen. Op 14 april kan je na de finale van de Classics 1000 naar de eerste Classics 1000 Party in de Gentse Vooruit.

Dans met Radio 1 een week Classics 1000 uit je benen, op 14 april in de Vooruit in Gent. Een grote fuif voor alle generaties op de meest onvergetelijke grooves en beats uit de geschiedenis.

Goed nieuws voor al wie houdt van goede muziek, want in april loodst Radio 1 muziekminnend Vlaanderen 6 dagen lang doorheen de mooiste lijst van het land: de Classics 1000. Nóg beter nieuws voor al wie ook houdt van een stevig potje shaken! De finale van de Classics 1000 wordt namelijk uitbundig gevierd met een fenomenale afterparty.

Kom op zaterdag 14 april de benen strekken op jouw favoriete classics, in het prachtige decor van Kunstencentrum Vooruit.

Muzikale deuntjes worden vrolijk aan elk geregen door een handvol muzikale kleppers en Classics coryfeeën: Tom Barman, Zaki, Luc & Eppo Janssen, DJ Bobby Ewing & Ilse Liebens. Dit wordt een memorabele avond waar naar hartenlust gerockt en gerold kan worden.