Belpop 100 in Hasselt!

7 december 2019
Radio 1
De beste Belgische platen hoor je in de Belpop100. Op 7 december zitten we in het Belpop-café in Hasselt.

Bekijk de foto's

Belpop-café in Hasselt

Van 9 tot 18 uur draaien Floris Daelemans en Sien Wynants jouw favoriete Belpop-platen in drink en eet-tablissement Très Belge, op de Botermarkt in Hasselt. Die locatie wordt een hele dag hét Belpop-café van Radio 1. Spring gerust binnen, want... er is ook wat lekkers te krijgen! (lees verder onder de foto)

Kom naar ons Belpop-café in Hasselt op zaterdag 7 december!

Belgische wafels, jawel

Kom langs en proef van een overheerlijke Belgische wafel terwijl je de béste Belgische muziek te horen krijgt. En wie weet verrassen we je ondertussen wel met een live optreden van een Belgische artiest!

Belpop-afterparty

Heb je er na een hele dag nog niet genoeg van gekregen? (Natuurlijk niet!) Dan kan je 's avonds je dansbenen uitgooien op de gratis Belpop-afterparty in Café Café in Hasselt! (Noteer alvast: Meldertstraat 40)

Belgische beiaard

De hele dag zal het àl Belgische muziek zijn wat de klok slaat, in Hasselt. En dat mag je redelijk letterlijk nemen, want ook op de beiaard worden die dag alleen maar Belgische nummers gespeeld! Beiaardier Jan Verheyen geeft het beste van zichzelf en verdiept zich in het repertoire van de beste Belgische artiesten.

Dit allemaal op zaterdag 7 december dus. Tot in Hasselt?!

Lees ook: