Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

kies24

ontbreekwoordenboek

Radio 1 Sessies

album van de week

classic album van de week

Radio Rusland

Alle video's van WK Ward

vr 22 jun. - 0:13

Radio 1-reporter Ward Bogaert trekt tijdens het WK Voetbal door Rusland. De video's kan je hieronder bekijken.
Video WK Ward

"Kameraden, opstaan"

Op de trans-Siberië Express gewekt worden door een provodnitsa met de woorden "kameraden, opstaan" en dan een spartaans ontbijt voorgeschoteld krijgen: #WKWard en Johan de Boose gaan het missen.

Aleksandr Popov

WK Ward vindt dat elke radiomaker en -liefhebber één keer in zijn leven naar Nizjni Novgorod moet trekken. En wel hierom:

Een blije Kroaat en een trieste Argentijn in Nizjni Novgorod

Ward was getuige van een mooi moment in Nizjni Novgorod: een Kroaat verontschuldigde zich bij een Argentijn voor de verpletterende overwinning van gisterenavond. En de Argentijn? Die nam het sportief op: "we moeten blijven zingen".

Het EK Ploegen in Rusland

Geen fan van voetbal? Dan is ploegen misschien iets voor jou! Rusland organiseert momenteel niet alleen het WK voetbal, maar ook het EK ploegen! #WKWard sprak in Soezdal met Geert Vandevelde, de onze nationale driekleur verdedigt op dat EK.

Maria Petrovna Jasjkova, de ingenieur die dichteres wilde worden

Ward sprak met een vrouw die heel haar leven als ingenieur in een militaire fabriek heeft gewerkt, maar eigenlijk dichteres wilde worden. Maria Petrovna Jasjkova bracht onlangs haar werk in eigen beheer uit. Voor ons las ze het gedicht 'Over Alexander Poesjkin'.

Johan, de gids die niets van voetbal kent

Vanavond speelt het thuisland Rusland zijn tweede match van het tornooi. Dat wil WK Ward, die al een hele week de Russische ziel probeert te doorgronden, uiteraard volgen tussen de Russen. En dus is hij zich, zoals onze commentatoren daar, heel grondig op de match aan het voorbereiden. Maar dat is niet zo eenvoudig als het lijkt…

Een trofee voor de Rode Duivels

De Rode Duivels worden wereldkampioen, daar is onze #WKWard van overtuigd! En hij heeft nu al een geschikte trofee laten maken, voor als het zover is.

Russische studenten leren Nederlands

Ze zijn niet met veel, maar je hebt in Rusland universiteitsstudenten die Nederlands leren. Dankzij WK Ward zijn ook zij er nu van overtuigd dat de Rode Duivels de nieuwe wereldkampioen worden. Of was het nu: 'ze worden het nieuwe wereldkampioen'? ;-)

Bidden voor de Belgen

50 roebel of 0,68 euro, dat is de prijs om een Russische priester te laten bidden voor een WK-overwinning van de Belgian Red Devils. En voor dezelfde prijs zorgt die priester er ook voor dat Vincent Kompany en Thomas Vermaelen zich niet blesseren. Koopje, vonden Ward Bogaert en Johan de Boose.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet