Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

De Winter van

Barbara Sarafian zoekt nummers over het verkeer

di 3 jan. - 7:26

Hét voordeel van file? Je kan langer naar de radio luisteren! In De winter van is vandaag Barbara Sarafian de DJ. Zij zoekt platen die gaan over het verkeer.
Barbara Sarafian

Barbara Sarafian is wat je noemt een 'vaste waarde' in het Vlaamse film- en televisielandschap. Ze begon haar carrière bij Radio 1 en Studio Brussel, waarna ze doorbrak in Alles kan beter in 1998. Ze speelde in verschillende kaskrakers als Aanrijding in Moskou, Zot van A, Rundskop en recent nog in Everybody Happy. Op televisie zag je ze in series als Dubbelleven, Tegen de sterren op en Clan. Sinds afgelopen zondag kan je ze elke zondagavond zien in Beau Séjour op één.

In De winter van gaat Barbara op zoek naar nummers die gaan over het verkeer. Een van de nummers die ze meebrengt is deze Pull up to the bumper van Grace Jones.

Van maandag tot vrijdag ontvangen Evert Venema en Lieve De Maeyer tussen 9u en 12u achtereenvolgens Vincent Byloo, Peter Vandermeersch, Dimitri Leue, Erik Van Neygen, Rik Verheye, Kathy Lindekens, Barbara Sarafian, Clara Cleymans, Sarah Vandeursen en Dirk De Clippeleir.

Elk van hen kiest een thema en roept jou op om bijhorende songs te suggereren. Tussendoor blikken we ook terug op de muzikale winters van lang en minder lang geleden.
Heb jij een suggestie? Laat het weten via deze pagina.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet