Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Afbeelding van het programma: Ayco

Ayco

Bear's Den live bij Ayco

wo 4 mei - 14:00

Bear's Den, de Britse folkrockband, begint op 17 mei aan zijn tournee door het Verenigd Koninkrijk, maar heeft eerst enkele data in Europa. Op 9 en 10 mei staan ze in de AB in Brussel, maar ze kwamen nu al langs bij Ayco.
Bear's Den

Andrew Davie en Kevin Jones, de kern van Bear's Den, kwamen langs bij Ayco. De Britse band bestaat ondertussen tien jaar en brachten al drie succesvolle albums uit. Het vierde album, 'Blue Hours', komt op 13 mei uit. De naam verwijst naar een hotel in Marrokko. "We verbleven ooit allebei in dat hotel en iets is ons bijgebleven", vertellen ze. "Het hotel had een binnenplaats waar alle kamers op uitkeken. Dat zagen we als metafoor voor onze geest: alle kamers kijken op hetzelfde uit, maar vetellen toch een ander verhaal."

De pandemie zorgde voor een welgekome rust bij de band. "We zijn beide vader geworden in de tussentijd." Ondertussen heeft de band wel gewerkt aan hun vierde album dat op 13 mei verschijnt. "We kozen voor een meer gedurfde aanpak. We willen gewoon meteen zeggen waar het op staat." 

Op 9 en 10 mei staan ze nog in de AB in Brussel, maar ze brachten nu al de titeltrack van hun nieuw album, 'Blue Hours'. 

Bekijk hier de sessie bij Ayco

Bekijk ook

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet