Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Byloo

Beluister onze mashups van de Classics 1000!

vr 19 mrt. - 10:33

Jullie stemden deze week voor jullie favoriete Classics aller tijden. Voor wie niet kon kiezen tussen twee Classic-nummers hebben wij dé oplossing. We gooien de nummers in de blender en zorgen voor knallers van mashups!
© vrt

Boston en Nirvana in de mix!

'More Than a Feeling' was in 1976 de eerste single van het debuutalbum van de groep Boston en meteen hun grootste hit ooit. En wat blijkt, dat nummer was een inspiratiebron voor Kurt Cobian zijn 'Smells Like Teen Spirit'. Vijftien jaar geleden bracht Nirvana het hitnummer uit. Deze songs al eens gehoord in een mashup? 

'Major Tim' is geboren!

Kiezen tussen Wim De Creane en David Bowie? Niet gemakkelijk! Wat als we de wereldnummers 'Tim' en 'Space Oddity' van deze iconen gewoon in de mix gooien? Dan krijg je dit!

'Are You Gonna Be My Lust For Life?'

Is het jou ook opgevallen dat 'Lust for Life' van de Amerikaanse zanger Iggy Pop en 'Are You Gonna Be My Girl' van de Australische rockband Jet, erg hard op elkaar lijken? 

Wat dacht je van: 'Are You Gonna Be My Lust For Life?' Luister maar eens naar deze mashup!

Hey Mickey! That's Not My Name!

Als je voor jouw Classics top 3 zou twijfelen tussen Toni Basil met 'Hey Mickey' en The Ting Tings met 'That's Not My Name', begrijpt iedereen dat! Veel verschil hoor je ook niet in die nummers. Wat zou het geven als we deze twee nog dichter bij elkaar brengen? Geniet van onze laatste mashup van deze week!

Lees ook:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet