Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Afbeelding van het programma: Radio 1 Boekenfeest

Radio 1 Boekenfeest

De podcasttips van het 'Radio 1 Boekenfeest’

vr 5 nov. - 3:45

Radio 1 zette de hele herfstvakantie lang boeken en auteurs centraal tijdens het 'Radio 1 Boekenfeest'. Bent Van Looy ontving vijf dagen lang leesgierige gasten vanuit de gelegenheidsstudio op LEES! in Antwerp Expo. Tijdens het Boekenfeest kwamen er heel wat interessante podcasttips naar boven. Weet je niet wat te doen dit weekend? Wij sommen de beste tips voor je op.
Podcasttips

De Poëziepodcast

Dichter Daan Doesborgh gaat in gesprek met een Nederlandse of Vlaamse dichter. De gast brengt telkens één gedicht van zichzelf mee en één ander gedicht. In een gesprek van ongeveer een uur, gaan de sprekers dieper in op beide gedichten.

Podcast Luisteren (PodNL): De Poëziepodcast

The Art of Dying Well: Engelstalige podcast

‘The Art of Dying Well'-podcasts hebben als doel de dood en sterven iets te maken waar we openlijk over kunnen praten zonder ongemak of angst. Elke maand interviewen we een gast over een belangrijk onderwerp en we praten wat over de dood.

The Art of Dying Well

Canonconversaties

'Canonconversaties' is een driedelige podcastreeks, geproduceerd door KANTL en deBuren. Vlaamse en Nederlandse literatuurkenners kijken met een gezond kritische blik naar de literaire canon anno 2020 en doen aanbevelingen voor de herziening in 2025.

Canonconversaties

De waanzinnige podcast

Een podcast voor en door kinderen (6-12 jaar). In maximaal 10 minuten vertelt een kind over zijn lievelingsboek. Ook wordt er een stukje voorgelezen. Bevat veel leuke soundeffects en grappige opmerkingen van kinderen, waardoor het luisteren echt een feestje wordt. Werd getipt in Knack.

De waanzinnige podcast

Van Gogh belicht: de brieven

Nederlandse schrijvers, acteurs en muzikanten lezen voor uit de beroemde brieven van Vincent van Gogh en vertellen wat haar of hem persoonlijk raakt. Ter gelegenheid van de tentoonstelling Je liefhebbende Vincent verschijnen de komende weken nieuwe afleveringen van de brievenpodcast.

Podcast Van Goghs mooiste brieven

Lees ook:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet