Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

Afbeelding van het programma: Ayco

Ayco

'duyster.' verhuist van Studio Brussel naar Radio 1

di 14 jun. - 14:04

Zondag hoorde je 'duyster.' voor het laatst op Studio Brussel en vanaf september hoor je 'duyster.' elke maandag op Radio 1. Sinds het jaar 2000 draaiden Ayco Duyster en Eppo Janssen elke zondagavond plaatjes onder het credo 'rustig maar ongedurig'. Na een pauze van vijf jaar, toen Ayco de overstap maakte naar Radio 1, keerden ze in juni 2020 terug naar Studio Brussel.
Duyster

“We zijn nog steeds blij dat 'duyster.' midden in het eerste coronajaar weer een plaats kreeg op de radio. We danken Studio Brussel voor het jarenlange vertrouwen. Daar hebben we 'duyster.' kunnen uitbouwen tot wat het nu is", zeggen Ayco Duyster en Eppo Janssen. "Een plek van rust en schoonheid om muziek te ontdekken, gelijkgestemden te vinden en te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen."

Het nethoofd van Radio 1, Jan Knudde is alvast blij. "Ayco heeft al 7 jaar een vaste plek op Radio 1, nu komt duyster ook mee. Hopelijk vinden de trouwe luisteraars van duyster snel de weg naar maandagavond en mogen we ook veel nieuwe duyster-fans verwelkomen bij Radio 1."

Na 17 seizoenen is het nu tijd voor een verhuis. "Met lichte spanning, maar ook met veel vertrouwen kijken we uit naar het najaar. Hopelijk vinden onze trouwe luisteraars snel de weg naar maandag(!)avond en mogen we ook veel nieuwe luisteraars verwelkomen bij Radio 1", klinkt het nog bij Ayco en Eppo.

'duyster.' zal vanaf september 2022 elke maandagavond te horen zijn vanaf 22.00 uur tot middernacht op Radio 1.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet