Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

boekenfeest

Radio 1 Sessies

album van de week

ontbreekwoordenboek

De Wereld van Sofie

En toen kreeg Sofie Lemaire de slappe lach

di 10 mrt. - 0:01

Vandaag ging het in 'De Wereld van Sofie' over sociale ongemakken, en ook die van Sofie Lemaire kwamen aan bod. Maar toen ze begon te vertellen over haar ervaringen met iemand die op haar toiletdeur klopte, kwam ze haast niet meer bij. Luistertip! Want hier word je ongelooflijk goed gezind van.
Sofie Lemaire

Het zijn topdagen voor wie smult van ongemakkelijke situaties tussen mensen. Met én 'Blind Getrouwd' én 'First dates' op televisie is het echt ongemak plukken van het scherm. Maar iedereen komt het tegen in het dagelijks leven: momenten waar je niet goed weet hoe te reageren, dat er pijnlijke stiltes vallen in gesprekken. Dat je jezelf betrapt op een soort schaapachtig glimlachje naar een collega op de gang. Dat je op de trein liever had dat die medepassagier iets verder een lege stoel had gekozen omdat die te dicht in je personal space komt.

Twee uur lang ging het over dit soort ongemakken in 'De Wereld van Sofie', en ook reporter Max Vryens passeerde om de top 10 van sociaal ongemakkelijke situaties voor te stellen. Maar bij nummer 6 - mensen die staan te schuifelen voor je toiletdeur - kreeg Sofie Lemaire het erg lastig...

Bekijk de video:

Bekijk de integrale top 10 van ongemakkelijke situaties:

Lees ook:

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet