Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

Afbeelding van het programma: Hautekiet

Hautekiet

"Genkse rollatorgebruikers verenig u!"

vr 1 jun. - 9:52

De Minutenmarathon zou niet volledig zijn zonder Jos Olaerts. We kennen hem van de ode aan Peter Vandenbempt en een aanklacht op het Limburgse fileleed. In zijn laatste minuut neemt Jos het op voor de Genkse rollatorgebruiker.
Een vrouw met een rollator

Beste Genkse rollatorgebruikers. We zijn met zovelen dat ik denk dat het stilaan tijd wordt om een belangenvereniging op te richten, met mij als jullie voorzitter.

Mijn eerste wapenfeit wordt het organiseren van een initiatiecursus 'Verantwoord omgaan met de rollator'. In Genk centrum zullen we een behendigheidsparcours uitstippelen en een race organiseren. Na de wijding van de voertuigen vertrekken we aan de gratis parking van het Grootwarenhuis op de N77 en rijden we tot aan ons pittoresk centrum.  

Het volledige parcours zal voorzien worden van strobalen en ook het rampenplan zal tijdelijk geactiveerd worden. Vermits het een initiatiecursus betreft, is er ook een vrije bandenkeuze.

De winnaar krijgt een nieuwe heup en daarnaast kennen we ook een 'Prijs voor de originaliteit' toe aan de deelnemer die op de meest ludieke manier de aankomststreep weet te overschrijden: buikliggend, in spagaathouding of - dat zou nog eens iets zijn! - achterstevoren.

Met deze actie willen we enkele eisen kracht bijzetten, zoals meer aangepaste vluchtheuvels, het intenser gebruik van luisterasfalt in de wegenbouw, gratis gebruik van het hellend vlak van Ronquières voor al onze leden en de nationale erkenning van onze hymne ‘Roll over Beethoven’. 

Aansluitend is er ook nog een afterparty die plaatsvindt in zaal 'Het vijfde wiel' met als thema: "Hebben we alles gedronken wat we betaald hebben?".

Genkse rollatorgebruikers verenig u!

Lees ook

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet