Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

De bende van Annemie

“Het cabinepersoneel bewoog hemel en aarde voor een naaisetje”

vr 16 dec. - 13:18

De overname van Brussels Airlines door de lage-kostenafdeling van Lufthansa zint Showbizz Bart niet zo. “Ik ben fier op Brussels Airlines en draag het een warm hart toe,” zegt Bart. Aan de basis van die fierheid ligt een grappig verhaal over een Vorst en een kostuum.
Showbizz Bart

Ooit moest Bart naar het mondaine Monaco, en niet om zomaar de eerste de beste te interviewen. “Als je naar Albert, Vorst van Monaco gaat, is er één regel. Namelijk, dat je een kostuum aandoet. Je moet je een beetje opkleden.”

Witte boxershort

Aangezien het een eendaagse heen- en terugreis was, stapte Bart in zijn kostuum het vliegtuig op. “Wat gebeurt er? Ik blijf met mijn broekzak in de leuning van zo’n stoel hangen…” Aan de constructie van het vliegtuig lag het alleszins niet. “Dat is lompigheid van mij, ik ben niet altijd even handig,” lacht Showbizz Bart.

Het gevolg: “De zijkant van mijn broek scheurde helemaal open, en door de witte boxershort die ik aanhad viel dat immens op.” Toen kwam de kwaliteit van de luchtvaartmaatschappij naar boven. “Het cabinepersoneel heeft hemel en aarde bewogen om een naaisetje te vinden en heeft me echt geholpen. Uiteindelijk was het niet zo goed genaaid, maar het gat was wel dicht en de Vorst heeft niks gezien.”

Het kan niet altijd goedkoper worden. Er is dan altijd iemand het slachtoffer.

“De mensen bij een lage-kostenmaatschappij hebben ook het beste voor, maar die kunnen hun klanten niet zo pamperen,” zegt Bart. Moraal van het verhaal: “Het kan niet altijd maar goedkoper worden. Er is dan altijd iemand het slachtoffer.” Bart gunt minder bedeelde mensen uiteraard hun vakantie. “Het is de politiek die haar verantwoordelijkheid moet nemen om die situatie te overdenken,” aldus de showbizzkenner. 

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet