Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

ontbreekwoordenboek

Afbeelding van het programma: Hautekiet

Hautekiet

"Het doorgeven van de familiezaak is in alle culturen gekend, het heet opvoeding"

ma 7 nov. - 9:28

Olga Leyers is dé rijzende ster aan het BV-firmament. Grappig, jong en knap, bijna de ideale tv-persoonlijkheid. Maar toch krijgt ze uit verschillende hoeken kritiek te verwerken. Jes Van Gaever nam het voor haar op in De Minuut van Hautekiet.
Olga Leyers

Olga Leyers schittert in De Slimste Mens ter Wereld. Olga, de zus van Ella, de actrice, de dochter van Jan, de muzikant.

Olga is pas 19, persenteert op K-Zoom en kreeg dit jaar al de rijzende ster uitgereikt. Toch vroegen enkelen op Twitter zich af of waarom de dochter van een BV nu ook al op tv moet komen. Of die dan automatisch ook BV is. 

De kans is groot dat je als dochter van een acteur, zanger of regisseur zelf ook iets creatiefs gaat doen. Dat heeft te maken met het nest waarin je wordt groot gebracht. De mogelijkheid lijkt daarom groter dat je als kind van een bekende zelf bekend wordt. Omdat creativiteit en know-how worden doorgegeven, net zoals in elk ander familiebedrijf. 

De bakker leert zijn zonen pistolets te maken, de politicus discussieert thuis met zijn kinderen. Sergio Herman leerde koken van zijn vader, Alexander De Croo volgde zijn vader in de politiek. 

Het doorgeven van de familiezaak is in alle culturen en middens gekend, het heet gewoon opvoeding.

En natuurlijk wordt niet elke bakkerszoon bakker, niet elke zoon of dochter van een bekende wordt automatisch bekend. Passie en talent zijn ook belangrijk. 

Beide zijn in overvloed aanwezig bij alle zussen Leyers. Meer dan genoeg dus om ze op tv te brengen.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet