Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

boekenfeest

Radio 1 Sessies

album van de week

ontbreekwoordenboek

Afbeelding van het programma: Hautekiet

Hautekiet

"Het leven is soms gewoon balen, en dat mag"

ma 8 jun. - 6:07

Een tijdje geleden nam Inke Hutse, redactrice van Charlie, deel aan “100HappyDays”. Bedoeling van de actie was om elke dag een foto te posten van een moment dat je gelukkig maakte. Inke werd er ongelukkig van.
"Het leven is soms gewoon balen, en dat mag"

 

 

Waarom ongelukkig? En hoe kunnen zulke acties beter?

Inke krijgt 1 minuut van Hautekiet.

 

Een tijd geleden nam ik deel aan 100HappyDays. 100HappyDays is een uitdaging en een hashtag waaronder mensen dagelijks een foto posten van een moment in die dag waar ze gelukkig van worden. Nu, ik ben een veel te groot chagrijn en hield de uitdaging maar 10 dagen vol.

Het lukte me gewoon niet om elke dag een picture perfect moment te vinden. Het enige wat ik aan die ervaring overhield, was het gevoel een mislukkeling te zijn. Achteraf merkte ik dat ik op kutdagen wel vrolijk werd van mensen die willen toegeven dat je af en toe een sukkeldag hebt.

Het leven is soms gewoon balen, en dat mag. Ik schreef een artikel voor Charlie Magazine en lanceerde daarin een nieuwe hastag: #100RealDays.

Mensen posten daaronder hun kleine mislukkingen van elke dag. Daar zijn hilarisch herkenbare momenten uit voortgekomen. Mensen die hun afwas doen in het bad, bijvoorbeeld, de strijkplank gebruiken als bijzettafel en hun benen waxen in de auto omdat hun epileertoestel stuk is.

Ik nodig bij deze iedereen uit om deel te nemen aan de actie #100 RealDays voor dat échte feel good momentje van de dag.

 

Lees meer op charliemag.be.

(Je kan er ook je foto's van het echte leven opladen)

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet