Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Alles begint bij luisteren

Radio 1 Sessies

album van de week

De Ochtend

Hoe klinkt 2020? Beluister hier de jaaroverzichten

ma 28 dec. - 5:39

Dit is en blijft een jaar om (n)ooit te vergeten, daarom serveren we u deze week drie jaaroverzichten als podcast. Van de onvermijdelijke coronacrisis over de moeizame federale formatie tot de Verdeelde Staten van Amerika, maar ook gemaskerde zangers en de Mexit. Het komt allemaal aan bod.
2020

In de derde en laatste aflevering eren we de mensen van wie we dit jaar afscheid moesten nemen, er waren er simpelweg te veel. 2020 is daarom ook het jaar van Ward, Johny en Gerty.

Dit jaar heeft meer te bieden dan enkel corona. De tweede aflevering van het jaaroverzicht focust op het nieuws naast de pandemie, zoals de moeizame federale formatie. We nemen ook afscheid van president Trump en van de standbeelden van Leopold II. En wat was dat toch met die opvallende sokken?

De eerste aflevering bundelt - hoe kan het ook anders - de crisis die de wereld op een zelden geziene manier trof. Van de eerste lacherige reacties in februari tot de wereldwijde paniek die volgde. Eén ding is zeker, 2020 zullen we niet snel vergeten, "dankzij" corona.

Lees ook:

Blijf op de hoogte

Ontdek de beste podcasttips, beluister het meest recente nieuws en doe mee aan exclusieve acties.

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet